Аукцион
Качи обява
toggle menu logo

За Нас

              Купуването на дом е най-голямата инвестиция, която повечето хора някога ще направят, но не всички агенти по недвижими имоти са равни.
SaleSofia.Bg е сайт създаден да улесни потребностите в областта на недвижимите имоти на хора, които искат да продадат или закупят имот, като ги свърже с най-добрите местни специалисти в областта, които могат да помогнат. Чрез нас можете да продадете, отдадете под наем, закупите или наемете имот, специалистите ще Ви съдействат по правни въпроси, консултация при банков кредит, както и при архитектурни и дизайнерски решения. Ние се стремим да улесним максимално целия цикъл от придобиване до момента в който заживеете в новия дом. Лицензиран професионалист, който е специализиран в проучване, оценка и преговори за закупуване и продажба на имот ще бъде Вашия ексклузивен агент при договаряне на продажна цена, обследване на документи по сделката и постигане на най-добри условия за Вас. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти.

        В София вече има множество портали за имоти, които се опитват да предлагат лесно и достъпно богата гама имоти на едно място. Ние успяхме, събрахме топ играчите на пазара на недвижими имоти на едно място, предлагаме множесто по разновидност и локация. Какво е новото и различното, което предлага SaleSofia.Bg?

        Различното е, че SaleSofia.Bg излага пълна и ясна информация за предлагания обект, като улеснява избора чрез интерактивна карта, това има за цел да направи пазара за недвижими имоти по-достъпен и разбираем за крайния клиент. Защото въпросът е не само да се съберат някакви средства и да се закупи един имот - покрай това желание възникват десетки въпроси и проблеми, така купувачът ще може да зададе своя въпрос директно към нашите специалисти. Нашата витрина се стреми да свърже хората купувачи с най-добре представените компании, които строят качествено и прецизно, които могат да финансират както голям строителен обект, така и да предоставят най-различни услуги и най-различни качества на тези услуги. Да ги срещне с фирми, които се грижат за управлението на имотите и ако имате възможност да закупите имот, ще научите кой може да го управлява и поддържа. Има за цел да покаже голямо разнообразие и купувача да може да разбере кой в какъв тип търговия се е специализирал. Ако един купувач, иска да събере цялата информация за пазара на имоти, той трябва да положи много усилия и да отдели много време. Нашият портал ще му даде възможност да осъществи връзка с експерти от строителния, финансовия и търговския свят на едно място. Това, което ние искаме да направим, е да не губим времето на купувача и продавача. SaleSofia.Bg е първия по рода си портал, чрез който купувача може сам да определи цената на имота, който го интерсува. Чрез услугата "Аукцион", ние даваме възможност да направите оценка с помоща на наш консултант и определите разумна цена в реално време.

        Предимството на нашия сайт е, че се срещат на едно място инвеститори, строители, кредитори и крайни клиенти. Порталът е място за информация, а тя винаги е струвала скъпо и ние трябва да я ценим.

Copyrights 2021. Designed by Creative Design Studio